Nieuwe projecten!

Nieuwe Projecten!

Alkmaar Maakt Het! heeft weer vier vernieuwende projecten van professionele makers gesteund!

 

Atlantis van De Veenfabriek – Atlantis is een interdisciplinaire muziektheaterproductie op locatie, waarbij het verhaal over de mythische stad Atlantis als vertrekpunt wordt gebruikt om de essentie van het begrip beschaving bloot te leggen.

 

Toegift van Stichting Nachtwerk – Stichting Nachtwerk sluit zijn carrière af met een bloemlezing van topstukken uit het verleden, de uitvoering van twee nieuwe producties én een expositie over de ontstaansgeschiedenis van de culturele producties van Nachtwerk.

 

THE POPULISTS in concert – De gloednieuwe band THE POPULISTS kruist popmuziek met populisme en nemen je in een meeslepend live-concert mee in de ideeën van drie grote populisten uit deze tijd.

 

Nomadische cinema Het Moment – Het Moment toont deze zomer weer twee prachtige filmhuis films in het Openluchttheater van park De Oude Kwekerij, dit jaar voorafgegaan door een live concert van Niek Raskin.

 

Zie voor meer informatie Projecten

Ontwikkelbijdragen

Ook heeft Alkmaar Maakt Het! vier cultuurmakers een steuntje in de rug gegeven bij de opstart van hun project:

 

Postode

Showman’s Fair

Toegift

Stennis

 

Van deze cultuurmakers horen we binnenkort ongetwijfeld meer!

 

Bevindt jouw project zich ook nog in de opstartfase en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Kijk hier of je aanmerking komt voor een ontwikkelbijdrage. Wie weet zien we jou binnenkort met een pitch over jouw project in wording!

news-background