A Day in June gaat van start

Door: Peter Sieben (Orphic Film)

Het project A Day in June, een combinatie van korte film, opera (monodrama) en beeldende kunst, gaat definitief van start! Het project is een samenwerking tussen componiste Marion von Tilzer, librettist Gerard Harleman, beeldend kunstenaar Ludo Winkelman en Orphic Film.

A Day in June belicht de eigen kracht van de mens zichzelf te bevrijden uit een onbereikbare droom of vastgelopen verlangen, om zo een nieuwe weg in te slaan en zich los te maken van zijn/haar verdriet of illusie. Een krachtig en positief verhaal in een onzekere, veranderende wereld, dat uitnodigt tot inspiratie en zelfreflectie.

Hoe gaan we van start? Orphic Film begint in oktober met de eerste filmopnames in het bos- en duingebied van Bergen e.o. Dit najaar wordt het libretto nader verfijnd en zoeken we een geschikte bariton. Door uitwisseling van de eerste filmbeelden, de schetsen van Winkelman en libretto-ontwikkeling ontstaat de gezamenlijke voedingsbodem voor de ontwikkeling van de muziekcompositie.

A Day in June wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de steun van twee fondsen en een particuliere donatie. Via crowdfunding zal de resterende financiering worden ingevuld. We willen je op verschillende manieren de gelegenheid geven dit project te kunnen steunen en betrokken te raken.

We houden je op de hoogte!

www.adayinjune.nl

news-background